Arcade shoes & bagsProTech OostendeCruise plusPrivate CollectionDe Zwarte VosGreet VerbekeAllan TegerDresen OptiekChampagne Didier HerbertEau 23Mas Tu Vu JewelsWestwoodBuxuskwekerij GoossensSalens Motors - JaguarBaskania't Corps-Setje LingerieAtelier ArtisjokKlank & Beeldstudio Vanden BusscheGroup Sleuyter & Group Sleuyter InteriorQuinze & MilanL'OxygèneMeubiliDavina's CoiffureshopHannes D'HaeseArt with a swingLaurent Richard Père et FilsStar PlusThee Academie VlaanderenWellington GolfAzuriet reizenArt Center HOresFlorist MeynsTer Steene Oostende: Volbloed Land RoverL'EnvieOstend Stores Business Park

Wellington in Style

 

Van 17 tot 21 oktober presenteren we u de eerste editie van "Wellington in Style" in Oostende.

De openingsavond was een groot succes: bijzonder gezellig, feestelijk, lekker, een knappe modeshow gepresenteerd door L'Oxygène, Eau 23 en 't Corps-Setje en een feest dat duurde tot lang na middernacht. Vanaf vrijdag 18 oktober tot maandag 21 oktober kan iedereen het event bezoeken. We staan helemaal voor je klaar! Momenteel bezochten al meer dan 3.000 bezoekers het event.

Na het grote succes van Lauretum in Style leidde onze zoektocht naar knappe, extra locaties ons naar de Wellington renbaan in Oostende. Deze locatie heeft een rijke geschiedenis. Aan de inkom ruikt u niet alleen de zee, u ziet en proeft ze ook ... Voor de bezoeker biedt dit kader zeker en vast een meerwaarde. Ook in het najaar heeft de kust een sterke aantrekkingskracht. Door de recente, ingrijpende renovatiewerken werd de locatie serieus opgewaardeerd en wordt nu het feeërieke decor van " Wellington in Style".

In deze topomgeving nodigen alle deelnemende bedrijven hun topklanten en prospecten uit. Noem het gerust: hun opendeurdagen op verplaatsing.

Heb je van een exposant een inkomkaart (duokaart) gekregen voor een bezoek van vrijdag 18 oktober tot maandag 21 oktober? Vergeet ze dan niet te registreren via het hokje hiernaast! Vul je kaartnummer in, klik op het pijltje en vul je gegevens in. Je maakt kans op een fantastische prijs: een kunstwerk van Hannes D'Haese!

Heb je nog geen inkomkaart voor een bezoek van vrijdag tot maandag? Ga dan gerust langs bij één van de exposanten en ze geven je met veel plezier een duokaart voor het event.

Kom genieten van de vele nieuwigheden en proef van de luxe die gepresenteerd wordt.

 

Onze andere 'in Style' events:

Alta Ripa in Style

Lauretum in Style

Ghent in Style

 

 

 

 

Wellington Renbaan

® cms Browsbox | KiXX

Registreer uw uitnodiging !

U ontving een uitnodiging voor het event. Geef uw volgnummer in, vervolledig de registratie en maak kans op een mooie prijs ter waarde van € 1.000!